Vegan Toko

80 snelle recepten voor moderne tokolovers

32,50

Nu besteld, vrijdag in huis

De toekomst is plantaardig!

Milou neemt je mee naar de toko van haar dromen en laat zien hoe makkelijk het is om lekker te eten zonder dierlijke ingrediënten. Haar recepten zijn quick, easy & smokkelproof, verrassen qua smaak en zijn perfect voor doordeweeks. Van nasi goreng tot soto a gogo en van kerriegyoza’s tot dirty noedels. Je wordt al snackend de toko van de toekomst binnengesleurd. Maak de makkelijkste rendang van oesterzwam, pittige aubergine, of onweerstaanbaar pandanijs.

Geïnspireerd door haar roots zoekt Milou continu naar dé manier om de door haar zo geliefde Indische smaken van vroeger te verwerken in plantaardige gerechten van nu. Vegan Toko is niet alleen voor vegans, maar voor iedereen: flexitariërs, bewuste eters, nieuwsgierige kokers en alles daartussen.

Milou van der Will laat op thegreenchopstick.com zien hoe je oosterse gerechten in een plantaardige jas steekt. Ze werkt in het dagelijks leven als food- en portretfotograaf. Met haar aantrekkelijke schrijfstijl en toegankelijke vegan recepten weet ze velen te inspireren. In 2020 debuteerde ze succesvol met Vegan East. Na opvolgers Vegan Summer en Vegan Comfort is Vegan Toko haar vierde kookboek.

ISBN: 9789461433015 Categorie: Tags: ,
Gewicht 0,958 kg
Afmetingen 267 × 192 × 22 mm
Auteur(s)

Milou van der Will

Uitgever

Gopher

Verschijningsvorm

Hardcover

Taal

Nederlands

Illustraties

Ja

Aantal pagina's

192

Druk

1

NUR

442

Verschijningsdatum

29-08-2023