✓ Gratis verzending vanaf €20 ✓ Altijd de scherpste prijs ✓ Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Stef Bos – Taalkunstenaars

Stef Bos – Taalkunstenaars

15,00

Op voorraad

Taalkunstenaars: de mooiste teksten van bekende artiesten nu in boekvorm. In dit deel: de beste teksten van Stef Bos. Met een voorwoord van Ali B, persoonlijke inleidingen en bijbehorende Spotify-playlist.

Wat ik ook wil zeggen
Jij krijgt mijn woorden klein
Was ik maar een dichter
Dan kon ik dichter bij jou zijn

Stef Bos brak begin jaren negentig door met de klassieker ‘Papa’ en is sindsdien met regelmaat terug te vinden in de Nederlandse en Vlaamse hitlijsten. Hij woont en werkt zowel in Vlaanderen als in Zuid-Afrika en zijn taal is bloemrijk, vol on-Hollandse uitdrukkingen en woordvondsten.
In dit boek leer je Stef Bos kennen aan de hand van een selectie liedteksten, vanaf de eerste songs tot en met zijn nieuwste nummers. Hij laat zien hoe hij schrijft, wie en wat hem inspireren en biedt zo een fraaie reis door de tijd die zijn woorden een nieuwe dimensie geven.

Taalkunstenaars is een serie waarin bekende Nederlandstalige artiesten hun mooiste, gevoeligste en meest bijzondere teksten bundelen. Van rappers die geraffineerd spelen met taal tot singer-songwriters die poëtische liefdesliedjes schrijven.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stef Bos – Taalkunstenaars” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ISBN: 9789046825006

Categorie: