Diep onder de grond

20,00

Momenteel niet leverbaar

Voor de fans van M.J. Arlidge, Robert Bryndza en Helen Fields

Ze gaat door tot haar armen pijn doen, net zo lang tot de ambulancebroeders arriveren en haar handen wegtrekken van het koude, kwetsbare lijk.

Als rechercheur Josie Quinn toestemt om bij de ouders van haar partner Noah te gaan eten, kan ze niet vermoeden dat de avond een fatale wending zal krijgen. Compleet onverwacht treffen ze Noahs moeder Colette dood aan in de achtertuin, haar mond volgepropt met aarde. Ze doorzoeken de tuin en het huis van onder tot boven. Waarom waren er kralen van een rozenkrans bij het lichaam begraven? Wat moest Colette met een geheim dossier over een oude vermissingszaak? En was Colette inderdaad de laatste persoon die Noahs broer in leven heeft gezien voor hij jaren geleden verdronk?

Eén ding is duidelijk: er schuilde meer achter de stille, zachtaardige Colette dan iemand ooit voor mogelijk had gehouden. Josie moet de waarheid boven tafel halen voor het meer mensenlevens kost, maar zal haar relatie met Noah dit gespit in het verleden overleven?

In de pers

‘Een spannend en goed geschreven verhaal met ijzersterk hoofdpersonage. Allemaal snel deze thriller lezen!’ ***** Libris.nl

‘Een boek waarvan het hart van een thrillerlezer sneller gaat kloppen.’ **** Vrouwenthrillers.nl

‘De korte hoofdstukken zorgden ervoor dat ik door het verhaal vloog en ik kijk dan ook uit naar het volgende deel!’ **** Hebban.nl

ISBN: 9789022598528 Categorie: Tags: , , , ,
Gewicht 0,451 kg
Afmetingen 215 × 140 × 29 mm
Auteur(s)

Lisa Regan

Uitgever

Boekerij

Verschijningsvorm

Paperback

Taal

Nederlands

Illustraties

Nee

Aantal pagina's

320

Druk

1

NUR

330

Verschijningsdatum

03-07-2023