✓ Gratis verzending vanaf €20 ✓ Altijd de scherpste prijs ✓ Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Astrid Holleeder – Dagboek van een getuige

Astrid Holleeder – Dagboek van een getuige

19,99

Uitverkocht

Na het weergaloze succes van haar boek Judas, vertelt Astrid Holleeder in dit boek over de gevolgen voor haar en haar familie nadat zij had besloten om te getuigen tegen haar broer Willem Holleeder.

Over Astrid Holleeder

Astrid Holleeder is de zus van topcrimineel Willem Holleeder . In het verleden was zij lange tijd zijn vertrouwenspersoon en vroeg hij haar om hulp wanneer hij weer eens doordraaide of in de problemen kwam. Regelmatig werd Astrid Holleeder door haar broer mishandeld en bedreigd. In maart 2015 werd door het Openbaar Ministerie bekend gemaakt dat Astrid Holleeder en haar zus Sonja een belastende verklaring hadden afgelegd 0ver hun broer Willem Holleeder in het Passage proces.

In het boek Judas beschreef Astrid eerder al het verhaal over de beslissing om te gaan  getuigen tegen haar broer. Deze beslissing had echter grote gevolgen voor het leven van de hele familie Holleeder: moeder Stien, zus Sonja, de kinderen en hun partners, de kleinkinderen en vooral voor Astrid zelf.

Over de biografie

Dagboek van een getuige toont ons het leven van iemand die halsoverkop moet onderduiken en voor wie niets meer ‘normaal’ is. Niets is meer zonder risico: van een boodschap bij de supermarkt tot een dagje strand met de kinderen. Of daar ooit nog verandering in komt? De toekomst zal het leren. In 2018 zal het proces plaatsvinden tegen de broer van Astrid, Willem Holleeder.

Dagboek van een getuige is een onthullend boek over hoe justitie omgaat met ‘gewone’ getuigen. Ook is het het ontroerende verhaal van de peroon Astrid Holleeder: een vrouw die afscheid moest nemen van haar werkzame leven, een moeder die probeert het juiste te doen voor haar kinderen en kleinkinderen, een zus en vriendin die haar omgeving altijd op sleeptouw neemt én een getuige in de zaak tegen topcrimineel en tevens broer, Willem Holleeder.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Astrid Holleeder – Dagboek van een getuige” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ISBN: 9789048843510

Gewicht0.374 kg
Afmetingen210 × 135 × 26 mm
Auteur

Astrid Holleeder

Uitgever

Lebowski

Verschijningsvorm

Paperback

Taal

Nederlands

Illustraties

Nee

Druk

1

NUR

339

Categorie:

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,