Hoe ik acht jaar gevangenschap overleefde

Kracht putten uit de donkerste periode van mijn leven

20,99

Nu besteld, maandag in huis

Een boek vol inspirerende levenslessen en strategieën om uitdagingen te overwinnen, veerkracht te ontwikkelen en positiever in het leven te staan, gebaseerd op Natascha Kampusch’ ervaring als overlever van een langdurige gevangenschap

Natascha Kampusch is tien jaar oud als ze op weg naar school wordt ontvoerd door Wolfgang Priklopil. Hij houdt haar gevangen in een keldertje van amper vijf vierkante meter. Pas achtenhalf jaar later, tijdens een onbewaakt moment, ziet Natascha kans te vluchten. Maar de nachtmerrie is nog niet voorbij.

Na acht jaar eenzame opsluiting is Natascha ineens wereldberoemd. Iedereen wil iets van haar, maar niet iedereen heeft goede bedoelingen. Sommigen geloven haar niet, schrijven dat ze aan Stockholmsyndroom lijdt, bejegenen haar met argwaan of gaan haar angstig uit de weg. Maar als haar gevangenschap haar iets heeft geleerd, is het hoe ze zich mentaal moet wapenen. Jarenlang was Natascha compleet afhankelijk van haar ontvoerder – nu pakt ze de controle terug.

In Hoe ik acht jaar gevangenschap overleefde vertelt de ultieme ervaringsdeskundige haar ongelofelijke levensverhaal en deelt ze de oefeningen en strategieën die ze tijdens haar gevangenschap ontwikkelde om lichamelijk en psychisch te overleven. Helder, praktisch en hoopvol: dit boek is hét bewijs  dat je kracht kunt putten uit zelfs de donkerste periodes.

Natascha Kampusch in de pers

‘Nauwelijks te bevatten.’ Margriet

‘Briljante ontleding die een scherp inzicht geeft in wat Natascha heeft doorgemaakt.’ de Volkskrant

‘Haar relaas komt binnen met de kracht van een moker.’ De Groene Amsterdammer

Gewicht 0,258 kg
Afmetingen 201 × 125 × 20 mm
Auteur(s)

Natascha Kampusch

Uitgever

Boekerij

Verschijningsvorm

Paperback

Taal

Nederlands

Illustraties

Nee

Aantal pagina's

200

Druk

1

NUR

402

Verschijningsdatum

10-08-2023