Lara

22,99

Nu besteld, dinsdag in huis

Liefste Philippa, Romée en Gabriel,
dit boek is geschreven voor jullie. Het is een wild ride doorheen een jaar waarin alles veranderde. Het toont welke strijd wij gevochten hebben, sinds het loodzware verdict ‘baarmoederhalskanker’ viel.

Ik neem jullie bij de hand en loods jullie langsheen gitzwarte dagen. We wandelen doorheen hoofdstukken met een gouden randje. Daar blijven we graag wat langer staan.
Met een roze bril op, want zo genieten we het liefst en het hardst. Echter, de dagen waarop je me bijeen kan rapen, die mogen jullie ook kennen.

Dit boek bevat een samenvatting van wie wij zijn, als gezin. Waarin de liefde voor jullie en voor het moederschap an sich, primeert. Mama zijn is het allermooiste dat ik ooit had kunnen worden, en daar ben ik dankbaar voor. Laat deze bonte verzameling van brieven, verhalen, beelden, columns, en anekdotes een houvast betekenen. Om voor het slapengaan in te bladeren en te lezen over wat was, wat is, en wat zal zijn.

Dit boek is er voor jullie, en voor iedereen die er inspiratie in kan vinden om de lichtpuntjes in doodgewone dagen te ontdekken.
Om iedere dag te léven, niet enkel te overleven.
Met jullie in mijn achterhoofd.
Always and everywhere.
Lof joe dof joe.
Liefs, Mama

ISBN: 9789401479387 Categorie:
Gewicht 0.715 kg
Afmetingen 248 × 177 × 23 mm
Auteur(s)

Lara Switten, Ine Nijs

Uitgever

Lannoo

Verschijningsvorm

Hardcover

Taal

Nederlands

Illustraties

Ja

Druk

1

NUR

450