Een dag uit het leven van Mathieu van der Poel

10,00

Nu besteld, morgen in huis

Zijn overwinning in de Amstel Gold Race was dé dag uit het leven van Mathieu van der Poel. Met een glansprestatie in de Amster Gold Race katapulteerde Mathieu van der Poel zich op 21 april 2019 naar de internationale top van het wielrennen. De jonge Nederlander reed al een sterk voorjaar, maar in eigen land legde hij met een overwinning in de Nederlandse klassieker met veel verve de kers op de taart.
Meer dan de overwinning op zich was het de manier waarop die de monden deed openvallen.
Van der Poel heerste op de Limburgse hellingen zoals weinigen het hem voordeden. Dat doet hij allemaal ogenschijnlijk zonder veel moeite en met het plezier van een nieuweling. Zijn aangeboren talent, zijn gretigheid en jeugdig enthousiasme, zijn aanvalslust en zijn rust zorgden voor de ideale cocktail voor de geboorte van een nieuwe wielerkampioen.

Eerste druk verscheen op 15 december 2019
Tweede druk verschijnt op 23 januari 2020

ISBN 978 949 2419 613
104 pag.
10 euro
Pocketformaat

Sven Massart (1975) heeft een eigen communicatiebureau Wilma Sport. Daarmee focust hij zich op verhalen over sport en samenleving en inspirerende sportfiguren en sportprojecten. Hij werkte eerder als sportjournalist voor onder meer het persagentschap Belga en de krant De Tijd en volgde daarvoor jarenlang het wielrennen op de voet.

EEN DAG UIT HET LEVEN VAN …. EEN TOPSPORTER IS EEN NIEUWE POCKETREEKS VAN WILLEMS UITGEVERS.
Een auteur vertrekt vanuit het hoogtepunt uit de loopbaan van een topsporter en gaat vervolgens op zoek naar zijn of haar persoonlijkheid. Niet geautoriseerd, maar wel gefundeerd. Vlot leesbare boekjes van 100 pagina’s voor een breed publiek.
Eerder verschenen in deze reeks: Eden Hazard, Virgil van Dijk en Thomas De Gendt.

ISBN: 9789492419613 Categorie:
Gewicht 0.132 kg
Afmetingen 190 × 130 × 9 mm
Auteur(s)

Sven Massart

Uitgever

Willems Uitgevers

Verschijningsvorm

Paperback

Taal

Nederlands

Illustraties

Nee

Aantal pagina's

100

Druk

1

NUR

480