Thin Air

Acht uur. Twaalf deelnemers. Eén vliegreis met een dodelijke bestemming…

21,99

Nu besteld, dinsdag in huis

The Hunger Games in een vliegtuig!

De 17-jarige Emily Walters krijgt een fantastische kans: ze mag in het buitenland meedingen naar een enorme geldprijs. Daarmee kan ze haar opleiding betalen én door het geldbedrag kunnen zij en haar moeder hopelijk uit de armoede ontsnappen. Maar wanneer de twaalf deelnemers op een privévliegtuig naar Europa stappen, realiseert Emily zich al snel dat één iemand tot alles bereid is om te winnen. En niet alleen moet ze het flirterige vriendje van haar beste vriendin in de gaten houden, ze moet bovendien haar eigen duistere geheimen zien te beschermen. Ze heeft geen idee hoe ze de wedstrijd – of zelfs deze vlucht – moet doorkomen. En dan valt de eerste dode…

Naarmate er aan boord steeds meer geheimen worden onthuld, beseft Emily dat ze razendsnel zal moeten ontdekken wie ze kan vertrouwen en wie hen allemaal probeert te vermoorden – voordat zij zelf het volgende slachtoffer wordt.

Thin Air is een razendspannende thriller vol knappe plottwists waarin niemand is wie hij lijkt te zijn… Perfect voor de fans van Karen McManus, Mirjam Mous en Mel Wallis de Vries.

Gewicht 0,42 kg
Afmetingen 214 × 140 × 28 mm
Auteur(s)

Kellie Parker

Uitgever

Van Goor

Verschijningsvorm

Paperback

Taal

Nederlands

Illustraties

Nee

Aantal pagina's

336

Druk

1

NUR

285

Verschijningsdatum

17-10-2023