Doodle vitaal

Handboek voor de labradoodle

25,00

Momenteel niet leverbaar

Doodle vitaal -Handboek voor Labradoodle; vachtverzorging, voeding, gezondheid
Labradoodles en “Oodles” veroveren de wereld. In Amerika is de GoldenDoodle de meest verkochte hond. In Australië heerst de Cavoodle en ook Nederland is – met ruim 80 fokkers ! – alleen al duizenden Australian Doodles rijk. Zo populair als ze zijn en met alle voordelen die ze bieden, kleven er ook grote nadelen aan dit “designer ras”.

De klitgevoelige vacht vormt een ware uitdaging voor trimmers en baasjes. De gevoeligheid voor diverse kwalen en ziektes vormt een groot probleem. In dit unieke handboek voor baasjes worden met name deze twee serieuze kwestie aan de kaak gesteld. Juist in deze tijd waarin een record aantal Doodles verkocht is en baasjes massaal zelf trimmen met allerlei rampzalige gevolgen.

Al 10 jaar lang helpt de auteur (sinds zij de eerste Doodle trimworkshops ontwikkelde), honderden Doodle baasjes in binnen- en buitenland hun hond een gezond, gelukkig en klitvrij leven te bieden.
In dit onmisbare Handboek voor baasjes, fokkers, trimmers e.d. vertelt zij alles over verantwoorde vachtverzorging, opvoeding, Doodle gevoeligheid, veelvoorkomende ziektes en allergieën en hoe deze door middel van de juiste voeding en maatregelen te voorkomen zijn. Dit behoedt baasjes voor een eindeloze zoektocht op internet, dat vol tegenstrijdige informatie staat, en maakt ze zelfredzaam en zelfverzekerd in de zorg van hun Doodle of andere klitgevoelige hond.

ISBN: 9789493201804 Categorie:
Gewicht 1 kg
Auteur(s)

Wanda Klomp

Uitgever

Edicola Hobby

Verschijningsvorm

Paperback

Taal

Nederlands

Illustraties

Ja

Aantal pagina's

192

Druk

1

NUR

431

Verschijningsdatum

01-01-1970