Ik ben BIBI

Poëzie uit het Luchtkasteel

24,95

Nu besteld, dinsdag in huis

-beschikbaar vanaf 03.11.2023-

Bibi Breijman schrijft autobiografisch boek én poëzie

Ik ben Bibi / Poëzie vanuit het Luchtkasteel is het debuut van zangeres en content creator Bibi Breijman (1991). Dit vlot leesbare, eerlijke levensverhaal wordt aangevuld met tal van persoonlijke foto’s. En als je het boek omdraait vind je daar de gedichten die Bibi al van kinds af aan schrijft: Poëzie vanuit het Luchtkasteel.

Dankzij de sociale media en de juicekanalen weten we alles over iedere Bekende Nederlander. Denken we, want achter de echte schermen komen we bijna nooit. Daar komt nu verandering in. Bibi Breijman vertelt in Ik ben Bibi / Poëzie vanuit het Luchtkasteel in woord, beeld en poëzie over de eerste 32 jaar van haar leven. Ze laat je puur, en zonder iets achter te houden, kennismaken met een wijs, maar dromerig meisje, met matige schoolrapporten, met het allereerste pretsigaretje te paard, met eerlijkheid zoals die alleen binnen families bestaat, met liefde en eenzaamheid, en natuurlijk, lekker Indisch: adoeh, wat zullen de buren wel niet denken?

In woorden, foto’s en gedichten krijg je zonder terughoudendheid alles te weten over een doodgewoon bijzonder meisje van net 1.55 meter dat boven zichzelf uitstijgt wanneer ze de zangwedstrijd It Takes 2 wint. Niet alleen komen hierdoor haar weggedrukte muzikale talenten weer boven, ze krijgt ook een relatie met Waylon. Van oprechte liefde tussen twee mooie mensen worden we allemaal vrolijk, maar dankzij de diverse juicekanalen hebben alle fans (en haters) ook kunnen zien en lezen hoe Bibi twee jaar geleden op een bijzonder moment – in het kraambed, na een gecompliceerde bevalling – te maken krijgt met een bericht dat haar en haar gezin in een ‘perfect storm’ brengt. Na het lezen van haar boek begrijp je hoe Bibi vanuit de sterke basis van Haagse én Indische familiewaarden die storm doorstaat en haar gezin bij elkaar houdt. Het toverwoord daarbij is liefde.

Debuutalbum en boek

Dit dubbele boek verschijnt naar aanleiding van de release van Luchtkasteel, Bibi’s debuutalbum met Nederlandse muziek. De eerste liedjes daarvoor schreef ze drieënhalf jaar geleden. Deuren naar trauma, verlies, angst, bedrog en verdriet worden geopend. Maar bovenal gaat het hier ook weer over het enige waar we voor leven: liefde. Dit album is een liefdesverhaal, net als haar boek.

ISBN: 9789464814668 Categorie: , ,
Gewicht 0,459 kg
Afmetingen 215 × 150 × 18 mm
Auteur(s)

Bibi Breijman

Uitgever

BB Media & Entertainment BV

Verschijningsvorm

Paperback

Taal

Nederlands

Illustraties

Ja

Aantal pagina's

224

Druk

1

NUR

661

Verschijningsdatum

20-10-2023