Hoe ik mijn eigen moord oploste

Frances zei altijd dat ze vermoord zou worden. Ze kreeg gelijk.

21,99

Nu besteld, dinsdag in huis

Voor de fans van De jachtpartij van  Lucy Foley, Richard Osman en de film Knives Out

Engeland, 1965. In het stadje Castle Knoll wordt het lot van de ­zeventienjarige Frances Adams bezegeld als een waarzegster haar toekomst voorspelt. Met haar wapperende gewaden, ­wierook en mystiek breng ze Frances het verschrikkelijke nieuws dat haar sterfdag niet vredig zal zijn, maar dat ze vermoord zal worden door iemand die ze kent. Zo begint voor Frances een leven vol gekonkel en plotten, om haar eigen moord te voorkomen.

Niemand nam Frances ooit serieus – decennialang niet – totdat ze vermoord wordt aangetroffen in haar salonkamer. Voor het ontraadselen van het mysterie komt het goed van pas dat ­Frances haar rol als dorps­bemoeial erg serieus nam: door het verzamelen van roddels en geheimen over iedereen die ze ontmoette probeerde ze haar leven veilig te stellen, voor het geval dat de moordenaar ertussen zat. In haar bibliotheek bevindt zich een vernuftig onderzoek waar menig detective zijn pet voor zou afnemen, en de juiste speurders zouden de moordenaar zo kunnen ­vinden – als ze eerst haar ongelooflijk ingewikkelde archiefsysteem ­zouden kunnen doorgronden.

Als haar achternicht Annie erachter komt dat Frances’ grootste angst is uitgekomen, wordt ze gedwongen deel te nemen aan de laatste grote wraakactie van haar oudtante. In Frances’ testament staat dat de persoon die haar moord oplost miljoenen erft en ze daagt een groep naasten, waaronder Annie, uit om aan de wereld te laten weten door wie Frances vermoord is en dat ze altijd gelijk had over haar toekomst. Kan Annie het mysterie ontrafelen en gerechtigheid vinden voor haar oudtante of zal het opgraven van het verleden haar juist in het vizier van de ­moordenaar brengen?

ISBN: 9789049202842 Categorie: Tags: , , , ,
Gewicht 0,502 kg
Afmetingen 216 × 141 × 32 mm
Auteur(s)

Kristen Perrin

Uitgever

Boekerij

Verschijningsvorm

Paperback

Taal

Nederlands

Illustraties

Nee

Aantal pagina's

320

Druk

1

NUR

330

Verschijningsdatum

29-02-2024