Land van echo’s

Drie oorlogen, twee liefdes, een strijd

15,00

Nu besteld, dinsdag in huis

Land van echo’s is een monumentale roman over oorlog, vriendschap, passie en onbereikbare liefde. Een diepmenselijk verhaal over goed en kwaad, en over het tonen van moed en standvastigheid in bewogen tijden.

Herman Kruijssen vecht in de Eerste Wereldoorlog aan Duitse zijde. Na het einde van de oorlog zwerft hij jarenlang door Europa. Op een dag in 1929 zakt hij onder een boom in elkaar. Hij wordt gevonden door Vicente Urias, die hem meeneemt naar zijn landgoed en opneemt in zijn familie. Tussen hen ontstaat een hechte vriendschap en Herman raakt vergroeid met het land en de mensen.

Dan breekt de Spaanse Burgeroorlog uit en moet Herman partij kiezen. Trauma’s uit het verleden doemen op. In de chaos van de Burgeroorlog komt er liefde in Hermans leven en wordt hij vader van een zoon. Lukt het Herman in deze woelige tijden, in een land waarvan hij is gaan houden, op zijn eigen morele kompas te varen en zijn vrouw, zijn kind en iedereen die hem dierbaar is te beschermen?

‘Een meeslepend, historisch epos’ – Het Parool

‘ Een indrukwekkend verhaal.’ -Algemeen Dagblad/Mezza

‘ Overdonderende debuut.’ – ZIN Magazine

Wat een schitterend geschreven roman. Zó beeldend en zó mooi!’ – Gerda, Boekhandel Den Boer

‘ Dit verhaal sleept je mee in het leven van el Moro Rubio en het feodale Spanje. Een rijke roman!’ – Monique, Boekhandel Kramer & Van Doorn

ISBN: 9789026366574 Categorie:
Gewicht 0,506 kg
Afmetingen 200 × 131 × 41 mm
Auteur(s)

Mark H. Stokmans

Uitgever

Ambo, Anthos

Verschijningsvorm

Paperback

Taal

Nederlands

Illustraties

Nee

Aantal pagina's

536

Druk

6

NUR

301

Verschijningsdatum

07-02-2024