Schuld

Hoever ben je bereid te gaan voor de liefde?

22,99

Nu besteld, dinsdag in huis

‘Uitzonderlijk, zelfs buitengewoon goed.’ Stephen King over De vrouw in het meer in The New York Times

Amber probeert al haar hele volwassen leven zoveel mogelijk afstand te houden van Baltimore, de plek waar ze opgroeide. Ze staat daar bekend als de ‘gala-mama’ omdat ze haar baby zou hebben vermoord op de avond van het schoolgala, nadat haar date Joe Simpson haar in de steek had gelaten om achter een ander meisje aan te gaan. Maar wanneer Amber zich door omstandigheden gedwongen ziet terug te keren naar de stad, realiseert ze zich dat ze een tweede kans heeft – als ze maar uit de buurt van Joe blijft. Hij is nu een succesvolle vastgoedontwikkelaar en is getrouwd met plastisch chirurg Meredith.

Het probleem is dat Amber niet bij Joe uit de buurt kan blijven. En Joe vindt het steeds moeilijker Amber te negeren. Langzaam worden de twee onherroepelijk naar elkaar toe getrokken. Als Joe aan Amber vraagt hem te helpen met iets ondenkbaars, gaan ze uiteindelijk een grens over die ze al die tijd probeerden te vermijden.

In de pers

‘Originele en zenuwslopende thriller.’ Zin

‘Prettig lichtvoetig en met een satanistisch plezier geschreven, vol kleurrijke personages en onvoorspelbare plotwendingen.’ VN Detective & Thrillergids

‘Een thriller voor de fijnproever en liefhebber van Harlan Coben en Michael Connelly.’ NBD Biblion

ISBN: 9789022599457 Categorie: Tags: , , , ,
Gewicht 0,41 kg
Afmetingen 215 × 140 × 27 mm
Auteur(s)

Laura Lippman

Uitgever

Boekerij

Verschijningsvorm

Paperback

Taal

Nederlands

Illustraties

Nee

Aantal pagina's

288

Druk

1

NUR

305

Verschijningsdatum

28-09-2023