Voor even of voor altijd?

Schone schijn / Verzoening in Vegas / Tycoon zoekt vrouw

7,99

Momenteel niet leverbaar

Trouwen? Deze mannen peinzen er niet over! Tenzij ze er iets bij te winnen hebben…
 
Schone schijn
 
Om zijn zieke moeder een plezier te doen, vraagt selfmade biljonair Sean de mooie Georgia zich tijdelijk met hem te verloven. Na enig aarzelen stemt ze toe. Nu moeten ze dus doen alsof ze een echte liefdesrelatie hebben. Niet zo moeilijk, want ze voelen zich overduidelijk tot elkaar aangetrokken. Het mag alleen absoluut niet leiden tot meer!
 
Verzoening in Vegas
 
Pokerspeler Annie keert voor een toernooi terug naar het casino van Nathan in Las Vegas. Drie jaar geleden verliet ze hem, maar officieel zijn ze nog getrouwd omdat hij de scheidingspapieren niet wilde tekenen. Nu wil hij dat wel, als zij hem helpt de valsspelers op het toernooi te ontmaskeren. Prima, zolang ze maar niet weer voor hem valt!
 
Tycoon zoekt vrouw
 
Zes maanden, dat is het ultimatum dat Alex’ vader hem stelt. Dan moet hij een vrouw hebben gevonden om een gezin mee te stichten; anders kan hij naar zijn erfenis fluiten. Sneller dan verwacht loopt hij tegen een geschikte kandidate aan. Nu moet hij de verrukkelijke Olivia alleen nog van de noodzaak van een huwelijk overtuigen…
 
Deze verhalen zijn eerder verschenen.
 

ISBN: 9789034797643 Categorie:
Gewicht 1 kg
Auteur(s)

Maureen Child, Andrea Laurence, Maxine Sullivan

Uitgever

Harlequin

Verschijningsvorm

Paperback

Taal

Nederlands

Illustraties

Nee

Aantal pagina's

480

NUR

343

Verschijningsdatum

01-01-1970