LvG

De trainer en de totale mens

20,00

Nu besteld, dinsdag in huis

‘Ik accepteer alles wat bij het leven hoort.’
Louis van Gaal, bondscoach van het Nederlands Elftal

Bijna dertig jaar is Louis van Gaal coach in het mondiale topvoetbal. We kennen zijn successen, zijn markante optreden, de beeldvorming. LvG is zijn eigen verhaal, van binnenuit, aan de hand van ongekend open getuigenissen van vele mensen met wie hij intensief samenwerkte.
Twintig nationale en internationale kopstukken uit de voetbalwereld komen aan het woord over hun ervaringen met Van Gaal. Robin van Persie, Erik ten Hag, Arjen Robben, Uli Hoeneß, Pep Guardiola en Wayne Rooney spreken over successen en dieptepunten.
Louis van Gaal vertelt zelf over zijn keuzes, over waar hij trots op is en over de fouten die hij maakte. Hij spreekt over zijn tijd bij Ajax, FC Barcelona, AZ, en voor het eerst over Bayern München, Oranje, Manchester United en de fluwelen revolutie van Cruijff. Over zijn visie, zijn ontwikkeling als trainer en de toekomst van het voetbal. Maar ook spreekt hij openhartig over het leven, de liefde en de dood. LvG biedt een unieke blik achter de schermen bij een van de meest succesvolle trainers ter wereld.

ISBN: 9789046830093 Categorie:
Gewicht 0,473 kg
Afmetingen 229 × 151 × 24 mm
Auteur(s)

Louis van Gaal, Robert Heukels

Uitgever

Nieuw Amsterdam

Verschijningsvorm

Paperback

Taal

Nederlands

Illustraties

Ja

Aantal pagina's

288

Druk

1

NUR

491

Verschijningsdatum

05-07-2022