De Oranje Leeuwinnen – Het Nederlands vrouwenelftal

het Nederlands vrouwenelftal

18,99

Momenteel niet leverbaar

De Oranje Leeuwinnen strijden deze zomer om het Europees Kampioenschap in eigen land. Lukt het ze de beste van Europa te worden? Annemarie Postma neemt je mee in het Nederlands vrouwenelftal, wie zijn onze voetbalvrouwen?

Over De Oranje Leeuwinnen

Het vrouwenvoetbal is de snelst groeiende tak van het Nederlands voetbal. Steeds meer meisjes en vrouwen kiezen om te gaan voetballen. Ook in de media krijgt het vrouwenvoetbal steeds meer aandacht. De Leeuwinnen genieten van steeds meer bekendheid, maar wie zijn onze voetbalvrouwen nu eigenlijk?

Het Nederlands vrouwenelftal bestaat uit een aantal ware toptalenten. De dames spelen niet alleen in de Nederlandse competitie, maar komen ook in Engeland, Duitsland en Noorwegen uit.

In juli is Nederland gastland van het Europees kampioenschap voor vrouwen. De Leeuwinnen moeten dus in eigen land de strijd aangaan en kunnen eigenhandig het Nederlands voetbal op de kaart zetten.

Over de Biografie

Annemarie Postma geeft je een kijkje in het team van nu. Ze volgt de voorbereidingen op het toernooi op de voet en geeft prachtig weer hoe de leeuwinnen zich klaarmaken. Speelsters als keepster Sari van Veenendaal en spits Vivianne Miedema krijgen een uitgebreide analyse en ook de andere sportsters komen aan bod.

Het boek is een verplichte kost voor alle voetbalvrouwen van Nederland en geeft een uniek portret van de huidige generatie voetbalsters. Zelfs voor alle voetballiefhebbers is het een goed idee het boek voor de start van het EK door te lezen!

Over de Auteur

Annemarie Postma weet als geen ander te schrijven over voetbal. Ze is het gezicht van Voetbal International omtrent vrouwenvoetbal en volgt het efltal al geruime tijd. Daarnaast is ze schrijfstoor voor o.a. Parool en publiceert ze regelmatig voetbalverhalen in de Volkskrant en Hard Gras. Zelf speelt de dame bij DVVA en is zij coach van de MO17 van SV De Meer.

ISBN: 9789026337710 Categorie:
Gewicht 0,277 kg
Afmetingen 200 × 125 × 20 mm
Auteur(s)

Annemarie Postma

Uitgever

Ambo, Anthos

Verschijningsvorm

Paperback

Taal

Nederlands

Illustraties

Nee

Druk

1

NUR

480

Verschijningsdatum

19-04-2017